پر بازدیدترین
خبر های ورزشی
آمار سایت
امروز
-1
دیروز
-1
هفته
-1
ماه
-1
کل
-1
 
کد مطلب: 215650
صادر کننده آب سنگين نيستيم، مجبور به خارج کردن آن شده ايم
تاریخ انتشار : 1395/05/06 08:17:27
نمایش : 1311
رئيس سابق سازمان انرژي اتمي با تأکيد بر اينکه بتن‌ريزي راکتور اراک تحقير ملت ايران بود، گفت: برخي مي‌گويند صادرکننده آب سنگين شده‌ايم در حالي که مجبور به خارج کردن آب سنگين اراک شده‌ايم و صادراتي در کار نيست.
به گزارش پايگاه خبري تحليلي پيرغار، فريدون عباسي بعد از ظهر امروز در جمع دانشجويان طرح ولايت با اشاره به اينکه پيروزي انقلاب با کودتاهاي رسانه‌ها مواجه شد، اظهار کرد: همزمان با کودتاي رسانه‌ها، کودتاي نظامي انجام شد و دشمن تلاش کرد با فرمول‎هاي مرسوم با انقلاب مقابله کند اما با رهبري امام(ره) و حضور مردم در صحنه، خواست دشمنان محقق نشد.

وي با اشاره به اينکه بايد به سمت تثبيت نظام پيش مي‌رفتيم که بعد جنگ صورت گرفت، افزود: جنگ تحميلي يکي از راه‌هايي بود که دشمن براي از بين بردن نظام از آن استفاده کرد.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي با اشاره به اينکه امام راحل فرمود «جنگ رحمت است» اما اين بيان امام را درک نکرديم، افزود: هشت سال دفاع مقدس، در تمام عرصه‌ها ارمغان‌هايي داشت که توانستيم از آن استفاده کنيم و به عنوان قدرت منطقه‌اي ظاهر شويم.

وي ادامه داد: ظاهر شدن ايران به عنوان قدرت منطقه‌اي باعث شد که کشور در مدت کوتاهي تبديل به قدرت جهاني در عرصه بين‌المللي شود و از اينجا مبارزه‌ها با جمهوري اسلامي بيشتر شد.

عباسي با بيان اينکه کار امروز سخت‎تر از گذشته است چراکه هم شرايط پيچيده و هم تکنولوژي پيشرفته شده است، بيان کرد: اگر يکي از پايه‎هاي قدرت را علم و فناوري بدانيم، دشمن براي نرسيدن ايران به آن به مقابله برمي‌خيزد.

وي با بيان اينکه از ابتداي انقلاب دشمن با تحصيل دانشجويان ايراني در برخي از رشته‌هاي مهم در خارج از کشور جلوگيري کرد، بيان کرد: اجازه تحصيل به دانشجويان در خارج از کشور به رشته‌هايي داده مي‌شد که در حوزه انرژي نباشند.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي با اشاره به اينکه يکي از مقولاتي که پس از انقلاب به ان پرداخته شد موضوع هسته‌اي بود در حالي که در ابتداي انقلاب عده‌اي هسته‌اي را به دردنخور و استعماري مي‌دانستند، بيان کرد: اختلاف نظري وجود داشت که چون نفت و گاز داريم نياز به هسته‌اي نيست که اين موضوعات؛ القائات غربي‌ها بود.

وي با اشاره به اينکه يک کشور نبايد تمام تنوع انرژي را به يک نوع محدود کند، افزود: بر اساس پيش‌بيني وزارت نيرو براي سال 1410 بايد 123 هزار مگاوات برق نصب شده باشد و مجموع توليد برق از انرژي خورشيدي، برق آبي، هسته‎اي و ... باشد.

نياز کشور به 20 هزار مگاوات برق هسته‌اي تا سال 1410

عباسي با تاکيد بر اينکه براي سال 1410 نياز به 20 هزار مگاوات برق هسته‌اي در کشور وجود دارد که اين موضوع تعيين مي‎کند چقدر بايد به دنبال اورانيوم برويم، بيان کرد: يک راکتور هزار مگاوات حدود 100 هزار SWU لازم دارد حال اگر 20 هزار مگاوات برق بخواهيم مشخص مي‎شود در سال چند هزار SWU اورانيوم غني شده لازم داريم.

وي با اشاره به اينکه تا سال 1410 هشت سال بيشتر فاصله نداريم، ادامه داد: کشور و حتي مجلس براي اين موضوع برنامه‎ريزي نداشته است.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي افزود: مجلس براي راکتورهاي جديد در بودجه ملي 7 ميليارد تومان رديف بودجه مي‌گذارد که اين به معني بازي است و ربطي به دولت‎ها نيز ندارد.

با اين همه شعار خواسته‌ايم جامعه را اداره کنيم

وي با اشاره به اينکه از طرفي مردم شعار مي‌دهند که هسته‌اي لازم داريم اما نظر معکوسي مبني بر اين مي‌دهند که اگر چرخ سانتريفيوژ چرخيده، چرخ زندگي مردم نچرخيده است، افزود: با اين همه شعار و حرف‌هاي بدون نظرات کارشناسي خواسته‌ايم جامعه را اداره کنيم.

عباسي با تاکيد بر اينکه دشمن مي‌گويد که ايران در زمينه هسته‌اي کار انحرافي انجام مي‌دهد يعني کاري کرده به جاي اينکه هسته‌اي در راستاي انرژي باشد به سمت ساخت سلاح رفته است، بيان کرد: موضوع دشمن بر ساخت سلاح است.

وي يادآور شد: در سال 82 آژانس بين‌المللي انرژي اين موضوع را مطرح کرده که شواهدي به دست ما رسيده و نشان مي‌دهد برنامه هسته‌اي ايران از صلح‌آميز بودن به سمت انحراف و به سمت وسيله هسته‌اي انفجاري مي‌رود و حاصل همه گزارش‌ها را آژانس بين‌المللي انرژي اتمي در اين گزارش مطرح کرده است.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي با اشاره به اينکه در سال 2011 آژانس بين‌المللي انرژي اتمي گزارش مفصلي به شوراي حکام داد، افزود: در اين گزارش مشخص شد مشکل آنها با ايران چيست؟

وي ادامه داد: در اين گزارش حتي فعاليت‌هاي غير از غني‎سازي ايران نيز توضيح داده شده و در رابطه با آب سنگين صحبت کرده و اسناد مربوطه براي هر جمله و گزارشي را ضميمه کرده است.

عباسي پاراگراف 53 اين گزارش را مهم دانست و با بيان اينکه اين پاراگراف مي‌گويد آژانس ابعاد نظامي برنامه هسته‌اي ايران را بررسي کرده است، افزود: در اين گزارش به برنامه توسعه هسته‌اي ايران از نوع سلاح اشاره شده است.

وي ادامه داد: در گزارش سال 2011 هر مسأله‌اي که در سال 82 يا 2003 مطرح شده بود را جمع‌بندي کرده و مي‌گويد تمام فعاليت‌هاي ايران قبل از سال 2003 بوده و هنوز يکسري فعاليت‌ها ادامه دارد.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي با اشاره به اينکه يک ضميمه همراه با اين گزارش در 15 صفحه وجود دارد که تمام فعاليت‌هاي ايران را بعد از پيروزي انقلاب آورده است، ادامه داد: حتي اين گزارش يک ساختار تشکيلاتي براي کار ايران ارائه کرده است.

وي با بيان اينکه در بازرسي‌ها اطلاعاتي را جمع‌آوري و افراد را شناسايي کردند، ادامه داد: آژانس اسم 20 نفر را منتشر کرد در حالي که افراد درگير در فعاليت‌هاي هسته‌اي 22 نفر بودند؛ بعد از بررسي‌هاي انجام شده مشخص شد که نام افراد را از روي درب اتاق آنها برداشته بودند و اسم آن دو نفر به اين دليل ذکر نشده بود که نامشان روي درب اتاقشان نبود که اين به معني جاسوسي است.

عباسي با اشاره به اينکه در سال 92 ظريف به ژنو مي‌رود و برنامه اقدام مشترک يا مقدمه برجام را مي‌نويسند، افزود: بعد از انجام اقدامات آمانو گزارش GOV 2014 را مي‌دهد و حدود دو ماه از وقتي که همه چيز کشور را تحويل داده‌ايم، گزارش آمانو منتشر شد.

ادعاي آژانس مبني بر انحراف فعاليت هسته‌اي ايران

وي ادامه داد: اين گزارش آمانو بدترين گزارش عليه جمهوري اسلامي است چراکه در پاراگرافي در گزارش سال 2011 اشاره مي‌کند و مي‌گويد از سال 2011 تا سال 2014 اسناد جديدي به دست آژانس رسيده که بيشتر آنها انحراف فعاليت ايران را تأييد مي‌کند و ادعاي خود را بعد از برنامه اقدام مشترک دوباره به شکل بدترين گزارش را عليه کشور مي‌دهد.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي با بيان اينکه بعد از برجام، آمانو گزارش ديگري به شماره GOV 2015 شماره 68 داده است، ادامه داد: آمانو در اين گزارش مي‌گويد ايران به تعهدات عمل کرده و سانتريفيوژ را برداشته است.

وي افزود: آمانو موضوعي را که در گزارش سال 2011 گفته و دنبال مي‌کند، مي‌گويد اقداماتي که بعد از 2003 صورت گرفت تلاش‌هاي سازمان يافته نيست و متفرقه بوده که اينجا نشان مي‌دهد شهيد شهرياري چرا ترور شده و کدام قسمت مربوط به ترور شهرياري و احمدي روشن بوده است.

عباسي با اشاره به اينکه EBW يک نوع چاشني قابل اطمينان است که در مسائل انفجاري خاص به کار برده مي‌شود تا بتوان چند نقطه را همزمان روشن کرد، ادامه داد: آژانس ادعا مي‌کند که ايران انجام اين کار را مي‌داند و مي‌تواند سيستمي طراحي کرد که در يک لحظه همه نقاط با هم منفجر شوند که اين مربوط به سلاح هسته‌اي است.

وي با بيان اينکه بهترين استعدادهاي کشور در رشته رياضي و در شاخه برق درس مي‌خوانند، اظهار داشت: پس وقتي بيشترين استعدادهاي کشور به سمت برق مي‌روند اين طبيعي است که آموزش‌هاي ما به گونه‌اي باشد که سيستم‌هايي با خطاي کم طراحي شود.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي با تأکيد بر اينکه کشور ضعيفي نيستيم و ادعا مي‌کنيم راکتور اراک، تهران و دارخوين را طراحي کرده‌ايم، بيان کرد: سلاح هسته‌اي کنترل و ايمني ندارد ولي راکتور هسته‌اي دارد پس کشوري که مي‌تواند کنترل و ايمني را نگه دارد، در صورت برداشتن اين کنترل و نگهداري سيستم انفجاري منجر مي‌شود.

وي با بيان اينکه ساخت راکتور سخت‌تر از سلاح هسته‌اي است و جمهوري اسلامي مي‌توانست راکتور بسازد چراکه قصد رفتن به سمت سلاح هسته‌اي را نداشت، بيان کرد: ساخت سلاح هسته‌اي، ميکروبي و شيميايي براي جمهوري اسلامي کاري ندارد اما طبق فتواي مقام معظم رهبري حرام است و جمهوري اسلامي به اين سمت نمي‌‎رود.

عباسي در ادامه با بيان اينکه آژانس انرژي اتمي در گزارش سال 2015 و بعد از قطعنامه 2231 اشاره مي‌کند که ايران انحراف داشته و چاشني‌هاي انفجاري ايران به درد سلاح هسته‌اي مي‌خورد، بيان کرد: آمانو پس از بازديد از پارچين در گزارش سال 2011 مي‌گويد ايران ساختماني را نشان داد که آن چيزي که ما مي‌خواستيم در آن ساختمان نبود.

وي بيان کرد: تيم مذاکره‌کننده دو سال صحبت کرد و متن برجام را پذيرفت پس اگر مي‌گويند پرونده هسته‌اي ايران بسته شده بايد اين سئوال شود چه پرونده‌اي بسته شد؟

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي با تأکيد بر اينکه پرونده اتهامي بسته شده است يعني آن مسائلي که آژانس مي‌گفت ايران متهم است بسته شد و اکنون مي‌گويد ايران مجرم است، ادامه داد: ايران که 12 سال تلاش کرد تا پرونده، مجرمي نباشد و اتهامي باشد اما اکنون پرونده مجرمي و برجام مجازات مجرم است و اين را چهارميخ به قطعنامه 2231 زده‌ايم و ادعا مي‌کنند که ايران در آستانه جنگ بوده است.

وي با تأکيد بر اينکه قطعنامه‌هاي قبلي در قطعنامه 2231 جمع شده و مجرميت ايران را تضمين مي‌کند، افزود: مي‌گويند برنامه جامع مشترک را اجرايي کنيد در حالي که 90 درصد آن غير هسته‌اي است.

برجام باعث قطع ارتباط کشورهاي کوچکي چون جيبوتي با ايران شد

عباسي با بيان اينکه برجام اجازه نمي‌دهد از بازار غير مرسوم مواد مورد نياز را تهيه کنيم و اين موضوع سال‌هاست که در کشور اجرا مي‌شد و از پيشرفت کشور جلوگيري کرده بود، افزود: دستاورد برجام اين بود که جيبوتي هم که کشوري بسيار کوچک و ضعيف است، با ايران قطع رابطه کند.

وي با اشاره به اينکه دولت اگر اقتدار بخواهد به گونه ديگري عمل مي‌کند و اگر دولت اقتداري سر کار بيايد و مديريت جهادي را سرلوحه کار خود قرار دهد پس در اين صورت نبايد نگران بود، ادامه داد: اگر مديريت جهادي حاکم شود در مدت زمان کوتاهي مي‌‎توان وضعيت هسته‌اي کشور را به وضعيت قبلي برگرداند اما برگرداندن ذخاير مواد راهبردي زمان مي‌برد و ممکن است يک سال طول بکشد.

به اندازه‌اي که هواپيما براي زندگي بشر مخاطره‌آميز است، هسته‌اي نيست

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي با اشاره به اينکه خطر هسته‌اي از همه چيز کمتر است و اندازه‌اي که هواپيما براي زندگي بشر مخاطره‌آميز است، هسته‎اي نيست، افزود: از نظر ايمني هم، ايمني در تأسيسات هسته‌اي از هر صنعت ديگري بالاتر است و هر کشوري به سمت فناوري هسته‌اي برود از نظر درجات ريسک جزو کشورهاي بالا و مهم محسوب مي‌شود و ريسک صنايع در آن کشور کمتر است.

وي با اشاره به اينکه اگر کشوري به فناوري هسته‌اي دست پيدا کند يعني در همه حوزه‌‎هاي علمي رشد بالايي داشته و آن کشور در همه حوزه‌ها پيشرفت مي‌کند، افزود: جواناني که به خارج از کشور مي‌روند همه براي خوشگذراني نمي‌روند بلکه عده زيادي به دنبال علم هستند و خارجي‌ها نيز نيروي فکر را مي‌برند.

عباسي ادامه داد: خارجي‌ها معتقدند که ايراني‌‎ها به دليل اهميت به خانواده داراي اخلاقيات و تربيت بهتر و افرادي متمدن هستند.

وي با تأکيد بر اينکه راکتور ساختن بسيار سخت است، ادامه داد: هسته‌اي؛ نوک کوه يخي بود که از آب بيرون زده است و عمده اين کوه يخ در زير آب قرار دارد اما قله آن ديده مي‌شود؛ جامعه ايران نيز قله هسته‌اي را ديد چراکه دشمن، آن را بزرگ کرد در حالي که ما به صورت عادي با موضوع هسته‌اي برخورد مي‌کرديم.

به دليل پافشاري دشمن مذاکره کرديم

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي با تأکيد بر اينکه به دليل پافشاري دشمن به مذاکره پرداختيم، ادامه داد: توافق ژنو و برنامه اقدام مشترک حدود سه صفحه بود که در آن توافق شده راکتور اراک تعطيل و توليد سوخت 3.5 درصد تعليق شود که در همان زمان همه چيز تعطيل شد.

وي با اشاره به اينکه برخي جريانات فکري به دنبال دوقطبي کردن جامعه هستند تا بتوانند از کودتاي رسانه‌اي و هيجانات استفاده کنند و کار خود را در جمهوري اسلامي پيش ببرند، افزود: روندي ادامه داشت که در حال مذاکره بوديم و بر روي دستاوردهاي خود پافشاري مي‎کرديم.

عباسي افزود: آژانس بين‌المللي انرژي اتمي گفت مشکل ما با ايران مربوط به سال 2003 بوده است در حالي که قبل از سال 2003، دولت چهارم تا دولت هشتم به مدت 20 سال حضور داشت يعني 20 سال پيش از دولت نهم آژانس با ايران مشکل داشت.

وي ادامه داد: دولت نهم و دهم پاي ميز مذاکرات رفت اما قبول نکرد که دولت‌هاي پيشين تخلف کرده‌اند و جليلي نپذيرفت که دولت چهارم تا دولت هشتم از NPT خروجي داشته‌اند اما دولت يازدهم در مذاکرات پذيرفت که دولت‌هاي چهارم تا هشتم تخلف کرده‌اند.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي بيان کرد: فکر مي‌کنم در مذاکرات پشت پرده تيم دومي در کار بود، همان تيمي که جمهوري اسلامي سال 82 تا سال 84 برخي از آنها را دستگير و روانه زندان کرد.

وي با بيان اينکه تيم دوم مذاکرات پشت پرده‌اي داشته و خط‌هايي مبني بر اين موضوع داده شد که بپذيريد و در ظاهر به نتيجه رسيديم و برجام را امضا کرديم، بيان کرد: مسائلي ديگري که با برجام باز مي‌شود مثل مسائل موشکي، زندانيان، اعدام و ... است به نحوي که اخيرا گفته شده استفاده از اينترنت، آزادي حقوق بشر است و حتي اگر کشوري فيلتر داشته باشد، با حقوق بشر نيست.

کساني که بايد از صحنه سياسي کشور خارج شوند خود را منجي کشور مي‌دانند

عباسي به طرح اين سؤال که چرا دولت نهم و دهم نپذيرفت که دولت‌هاي قبلي تخلف کرده‌اند اما دولت يازدهم پذيرفت اشاره کرد، ادامه داد: اگر تخلفي در گذشته بود جريان فکري آن‌ها تخلف کرده و بايد به مردم کشور خسارت دهند؛ کمترين خسارت اين است که براي هميشه از صحنه سياسي کشور کنار بروند اما خود را منجي کشور هم مي‌دانند.

وي با بيان اينکه مقام معظم رهبري در مشهد خطاب به دشمنان فرمودند «اگر شما حمله نظامي کنيد ما حيفا و تلاويو را به خاک يکسان مي‌کنيم» افزود: کسي که اقتداري فکر مي‌کند فکر او در دستگاه مختصات امام(ره) است.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي بيان کرد: تفکر دولت نهم و دهم تفکر اقتداري بود و مي‌گفت غني‌سازي را افزايش دهيم و هرچه تحريم و تهديد کنند همان را انجام مي‌دهيم و موفق هم بودند.

وي با بيان اينکه آمريکا براي فرار از بن‎بست آلماتي مذاکرات را ختم کرد، افزود: آمريکا منتظر انتخابات 92 شد و برنامه چيد که مثل سال 88 فتنه ايجاد کرده و بهره‎برداري خود را داشته باشد اما مردم به خوبي حاضر شدند و کشور آماده بود که با پشتوانه رأي مردم مذاکرات را ادامه دهد.

در اين شرايط مذاکرات را جز خسارت براي کشور چيزي نمي دانم

عباسي افزود: متاسفانه بعد از انتخابات 92 تفکري آمد که نياز مذاکرات را درک نکرد و 180 درجه به عقب برگشت؛ در اين شرايط مذاکرات را جز خسارت براي کشور چيزي نمي‎دانم.

وي با اشاره به اينکه بخشي از تحريم‌ها روي کاغذ برداشته شده است، افزود: با وجود اينکه متخصص زبان انگليسي در تيم مذاکره‎کننده داشتيم اما سر آن‌ها کلاه رفت اما جليلي که زبان انگليسي بلد نبود، کلاه سرش نرفت.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي با تأکيد بر اينکه جليلي معتقد بود و مانند مقام معظم رهبري و به شيوه ايشان اقتداري رفتار مي‌کرد، ادامه داد: براي اينکه ملت توجه نکنند که شخصيت افراد چگونه است شخصيت‌ها را تحريف مي‌کنند.

وي با تأکيد بر اينکه بتن‌ريزي راکتور اراک تحقير ملت ايران بود، افزود: خرد کردن و خارج کردن راکتور اراک تحقير ملت ايران بود؛ برخي مي‌گويند صادرکننده آب سنگين شده‌ايم در حالي که مجبور به خارج کردن آب سنگين اراک شده‌ايم و صادراتي در کار نيست.

مي‌گويند ما صادر کننده آب سنگين شده‌ايم و خجالت هم نمي‌کشند

عباسي افزود: مي‌گويند ما صادرکننده آب سنگين شده‌ايم و خجالت هم نمي‌کشند؛ نمي‌گويند ما مجبور شديم آب سنگين را از کشور خارج کنيم.

وي تأکيد کرد: ساخت راکتور اراک در کشور بومي شده و مي‌توان در مدت چهارماه به مرحله قبل برگرداند اما بايد اصل را درست کرد و اين جريان فکري از صحنه سياسي کشور حذف شود و گفتمان انقلاب حاکم شود.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي خطاب به دانشجويان بيان کرد: نگذاريد گفتمان انقلاب به طالبان تشبيه شود؛ هر فردي اين موضوع را مطرح کرد با ادله و استدلال به دهان او بزنيد.

وي با بيان اينکه در مورد برنامه هسته‌اي ايران از نظر من هيچ چيز از خارجي‌ها پنهان نيست و تسلط در خريدها و حتي خريد افراد دارند، بيان کرد: سال‌ها بحث غرب‎زدگي در جامعه ايران وجود داشت که انقلاب توانست بر آن غلبه کند اما آمريکا و انگليس ريشه خود را پيدا مي‌کنند.

عباسي در ادامه در رابطه با ترور دانشمندان هسته‌اي کشور بيان کرد: در رابطه با ترور هميشه ابتکار عمل دست کسي است که ترور مي‌کند و هرچه تلاش کنيم محافظ بگذاريم دشمن به سراغ کسي مي‌رود که محافظ ندارد و يا شيوه را عوض مي‌کند.

اگر ترور اتفاق افتاد نبايد خم به ابرو آورد

وي با بيان اينکه ترورها وجود خواهد داشت اما مي‌توان با تمهيدات انجام آن را براي دشمن سخت کرد، افزود: بهاي مبارزه را بايد پرداخت اما بايد تلاش کرد ترور صورت نگيرد و اگر هم اتفاق افتاد نبايد خم به ابرو آورد.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي با اشاره به اينکه به خوبي به شهيد احمدي روشن آموزش داده بودم و به او گفته بودم که مسير خود را بايد تغيير و ساعت تردد خود را نامنظم کند، ادامه داد: در مورد شهيد رضايي‎نژاد نيز مسير را پيش‌بيني کرده بودم و گفته بودم فرد ديگري را به دنبال فرزند خود در مهد کودک بفرست.

وي با اشاره به اينکه پنج سال پيش از ترور به بنده گفته شد که ترور مي‌شوم، ادامه داد: مي‌دانستم ترور مي‌شوم و اين اتفاق افتاد.

عباسي با بيان اينکه بي‌نظمي؛ يکي از شيوه‌هاي ضد ترور است، ادامه داد: بايد خسارت براي دشمن در ترور بالاتر باشد؛ به نحوي که بايد توپ را در زمين آنها بياندازيم و بدانند که اگر يکي از ما شهيد شود ما 10 نفر از آنها را تلف مي‌کنيم و اين روش مي‌تواند عامل بازدارنده باشد.

امروز اگر بخواهند با پهپاد ترور مي‌کنند

وي با بيان اينکه بعد از دي ماه سال 90 تروري نداشتيم و مواردي بود که با آتش محافظان مواجه شدند، ادامه داد: اين روزها اگر بخواهند ترور انجام دهند با استفاده از پهپاد انجام مي‌دهند.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي افزود: جريان فتنه 88 بستر ترورها را فراهم کرد و شهيد علي‌محمدي را براي ترور انتخاب کردند.

وي با بيان اينکه هدف از ترور فقط حذف فرد نبود بلکه ايجاد رعب و وحشت بود تا اين ترور را به گردن نظام بيندازند، افزود: تا زماني که شهرياري شهيد نمي‌شد نظام از حرف‌هاي افراد غافل، بري نمي‌شد.

عباسي با بيان اينکه خون شهيد شهرياري ثابت کرد که شهيد علي‌محمدي را نظام ترور نکرده است، ادامه داد: برخي گفتند شهيد علي‌محمدي را احمدي‌نژاد ترور کرده است؛ اين جناح‌هاي سياسي بي‌رحم هستند.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي در ادامه به توضيحاتي در خصوص قطعنامه‌ها پرداخت و با بيان اينکه وقتي شوراي حکام آژانس به اين نتيجه برسد از حل پرونده کشوري در موضوع هسته‌اي عاجز مانده و موضوع را به شوراي امنيت سازمان ملل مي‌فرستد، ادامه داد: برخي مي‌گويند در دولت نهم و دهم قطعنامه‌ها صادر شده و ايران را ذيل فصل 7 شوراي امنيت برده که اين دروغ بزرگ است.

وي با بيان اينکه مقدمه رفتن به شوراي امنيت نظرات شوراي حکام است، افزود: در سال 82 از کلمه «تعليق داوطلبانه» استفاده شد و در اواخر دوره خاتمي و بعد از انتخابات، تعليق‌ها به دستور رهبري برداشته شد و خواستيم که کارهاي تحقيقاتي را آغار کنيم که اولين قطعنامه در دولت نهم صادر شد.

عباسي با بيان اينکه در انتخابات سال 84 جريان گفتمان انقلاب در انتخابات پيروز و ديدگاه سرمايه‌داري از طرف مردم کنار گذاشته شد، ادامه داد: مردم به دنبال عدالت‌خواهي بودند.

همه تقصيرات را به گردن دولت نهم و دهم مي‌اندازند

وي با اشاره به اينکه همه تقصيرات را به گردن دولت نهم و دهم مي‌اندازند، ادامه داد: ممکن است دولت نهم و دهم داراي مشکلاتي باشد که حتماً هم هست اما همه مشکلات مربوط به اين دو دولت نيست.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي ايران را جزو توليدکنندگان سوخت دانست و افزود: تمام فعاليت‌ها تحت نظارت آژانس انرژي اتمي بوده و از سال 88 هيچ نقطه ابهامي در مورد کار ايران وجود ندارد چراکه تعامل با آژانس وجود داشته است.

وي در ادامه در بحث کنار گذاشتن افراد از سازمان انرژي اتمي بيان کرد: موضوع کنار گذاشتن افراد از سازمان انرژي اتمي مفصل است و از دولت يازدهم نيز آغاز شد؛ افرادي که کنار گذاشته شدند با عنوان ياران احمدي‌روشن بودند که مقداري از اين موضوع نيز به سخنراني‌هاي پدر شهيد احمدي روشن برمي‌گردد.

عباسي افزود: وقتي موضوع کنار گذاشتن افراد مطبوعاتي شد شيوه نيز تغيير پيدا کرد و مقرر شد اين افراد در شيوه تصميم‌گيري ورود پيدا نکنند و به حاشيه بروند.

وي افزود: يکسري افراد هم کنار گذاشتند که تفکرات انقلابي و مديريت جهادي داشتند در نتيجه به دنبال کارهاي ديگر رفتند و اين نوع برخورد با اين افراد رسانه‌اي نشد.

استمرار حذف عده‌اي از سازمان انرژي اتمي

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي با بيان اينکه کنار گذاشتن عده‌اي از سازمان انرژي اتمي تاکنون استمرار داشته است، بيان کرد: دوستان شهيد احمدي‎روشن در آخر سال 93 به صورت خزنده از انرژي اتمي کنار گذاشته شدند و حقوق آنها نيز صفر شد.

وي با بيان اينکه اين براي کشور فاجعه است که افرادي که در صنايع راهبردي فعاليت مي‎کنند را بالا ببري و بعد آنها را به سمت پايين رها کني، افزود: اگر اين افراد تقوا نداشته باشند، پتانسيل‌هاي جاسوسي را دارند اما خوشبختانه با تقوا هستند.

عباسي با تأکيد بر اينکه در دولت نهم و دهم هيچ فردي از سازمان انرژي اتمي کنار گذاشته نشد، ادامه داد: حتي وابستگان افرادي که در فتنه بودند را در دستگاه داشتيم اما هيچکس آنها را کنار نگذاشت.

وي در ادامه با اشاره به اينکه کشوري که مي‌تواند غني‌سازي را از حدود پنج درصد به 20 درصد برساند براي رساندن غني‌سازي به درصدهاي بيشتر مشکلي ندارد، افزود: سانتريفيوژهاي نسل اول و نسل جديد در کشور به صورت بومي ساخته مي‌شود.

رئيس سابق سازمان انرژي اتمي با بيان اينکه اکنون جنگ با شکل ديگري از جمله داعش، اقدامات عربستان در يمن و... عليه ايران آغاز شده است، ادامه داد: جنگ عليه ايران وجود دارد و برجام نتوانست مشکلي را از کشور به اندازه‌اي که گفته شد حل کند.

وي با تأکيد بر اينکه مجلس برجام را نپذيرفته و فقط اجراي برجام را به دولت با شروط اجازه داده است، بيان کرد: بنده از منتقدان اصلي برنامه اقدام مشترک هستم چراکه اقدامي شتابزده بود.

وقتي نظام دستمزد مشکل داشته باشد رشوه توجيه مي‌شود

عباسي در رابطه با فيش‌هاي حقوقي بيان کرد: اشکال اساسي در نظام دستمزد کشور است، وقتي نظام دستمزد با هزينه‌هاي زندگي در تمام سطح سازگاري نداشته باشد اين مشکل ايجاد و رشوه توجيه مي‌شود.

وي با بيان اينکه اين فساد در جامعه وجود دارد که در شأن جامعه حسيني و انقلاب نيست پس بايد عوض شود، افزود: در کشور حقوق و دستمزد با اجاره خانه سازگاري ندارد.

منبع:فارس

 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 
شهرستان فارسان در یک نگاه
شهرستان فارسان در يک نگاه

خبرنگار افتخاري
خبرنگار افتخاري

آخرین اخبار
اوقات شرعی
google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html google-site-verification=sPj_hjYMRDoKJmOQLGUNeid6DIg-zSG0-75uW2xncr8 google-site-verification: google054e38c35cf8130e.html